Välkommen till Fam Andréns hemsida !

Vi vill göra allt vi kan för att få så bra kontakt som möjligt med dig. Vi hoppas som familj att vår hemsida skall bidra till ett utökat kontaktnät. Vi heter Hans, Eija, Joel och Simon. Du får gärna höra av dig till oss via e - post. Klicka på mail - länken i den vänstra ramen.

" Jesus Är " Vägen, Sanningen och Livet, Joh. 14:6.

Men glöm det som förut var, tänk inte på det förgångna. Nu gör jag något nytt. Det spirar redan, märker ni det inte? Jag gör en väg genom öknen, stigar i ödemarken." Jesaja 43:18-19.

Nicenska trosbekännelsen. Kristus är uppstånden ! Ja, Han är verkligen uppstånden ! Joh. 11:25.

Rapture is near – are you ready? Förbered Dig på Jesu återkomst!" Öppna det här innehållet i ett nytt fönster." Länken fungerar bäst i IE.
Beställ Hans Andréns bok "Guds plan för den sista tiden."

Copyright © 2000 med ensamrätt, fam Andréns hemsida, uppdaterad 2018-03-23.

Du är besökare nr sedan sept år 2000. Skriv gärna några rader i vår gästbok!

Google
Google Search fungerar bäst i IE och måste då öppnas i separat fönster.

Andesmorda predikningar som förvandlar ditt liv.

Profetisk predikan, där gåvan att skilja mellan andar brukas kraftfullt. En uppenbarelseförkunnelse fylld av den Helige Andes vind, eld och kraft av missionsledaren för Good News To All People - Marcus Bloom under Smålandskonferensen (Trosgnistans sommarkonferens) år 2015, Jes. 43:18-19. Klicka här för att lyssna! Du bör ha Quick-Time Player installerad på din dator, minimum version 6.5.2. Rekommenderar att du använder en uppdaterad Firefox.

Gå in på min You Tube kanal och se aktuella videos. Missa inte att klicka på länken "Öppna det här innehållet i ett nytt fönster." Länken fungerar bäst i IE.
Gå in på min You Tube kanal Jesu återkomst och var förberedd. Missa inte att klicka på länken "Öppna det här innehållet i ett nytt fönster." Länken fungerar bäst i IE.

S:t Staffans Kapell och Korset i Hassela som är placerat i Sveriges mittpunkt.

Fasta och bön förlöser slutet på torkan i Sverige. "Elia sade till Ahab: "Bryt upp, ät och drick, för jag hör suset av regn ... " 1 Kung. 18:30-46, Joh. 15:15, Hebr. 11:8-10 och Apg. 9:10-12. Bönearmén växer för varje dag och det är nu närmare 400 som anmält sig till Sverige 7:14 att be minst 7 minuter på knä varje dag fram till valet. Vi ber om en ny Alliansregering i Sverige med flexibel konstellation. Av dessa 400 personer har över 230 gått med i Gideon armén att be tre gånger om dagen. Målet är 300 bedjare som ber tre gånger om dagen.

Tider: fredagen den 23 och lördagen den 24 mars 2018. Möten kl 5.00, 9.00–12.00, 14.00–17.00 och 19.00.

Nu kommer Jackson Sangiza till Uppsala för ett intensivt böneseminarium där han både undervisar om effektiv bön och förmedlar bönens ande och eld.


40 dagars bön och fasta för Sverige från den 20 febr till 31 mars!

"Blås i horn på Sion, pålys en helig fasta, lys ut en helig sammankomst. Samla folket, helga församlingen, kalla samman de äldste ... " Joel. 2:15-16. "Slutet på allting är nära. Var därför förståndiga och nyktra så att ni kan be" 1 Petr. 4:7.

Download free ebooks from Torben Sondergaard. Jesus är på riktigt! Det här är vad det handlar om! TBC - Youtube kanal.
TBC - To Be Continued (Last Reformation Sweden) öppnas i nytt fönster i Edge och Explorer 11. Fungerar ej i Firefox.

Israel – något stort är på gång! Underbar predikan av broder Göran Duveskog, Israels Vänner sommarkonferens 2017.

Open Doors World Watch List 2017 som analyserar de kristnas skiftande förhållanden i ca 70 länder. Sedan rangordnas de 50 länder där det är svårast att utöva den kristna tron.

"Bay of The Holy Spirit Revival" - en av nyckelväckelserna som påverkar den globala väckelsen som kommer.

Kanal 10 Norge. Kanal 10 Asien. Svedjeholmskyrkan Örnsköldsvik. Södermalmskyrkan. Joshuacampaign.se.

Hedviglundskyrkan Gävle. Korskyrkan Gävle. Betlehemskyrkan Gävle. Frälsningsarmén Gävle. Trosgnistan. Kristet Center Örebro.

Du kan hjälpa de kristna i Syrien ! Premier Radio Sverige. Ljus i Öster. Ljus i Öster, förbön för förföljda.

IRR TV, Suomi. Håkan Gabrielsson, Touching Asia. Håkan Gabrielsson, Out of Ashes. Webbkyrkan.

OM Sverige. John Kilpatrick Ministries. Dynamis Världsmission. Cfan org, Daniel Kolenda.

God Shop. Bröllopsförberedelser, Matteus 25:1-13.

Guds tecken genom sina tjänare. Jesus - den klara morgonstjärnan.

Läs och kommentera min politiska blogg åren 2006 - 2010

I den vänstra ramen finner du länkar till familjen Andrén och diverse andra intressanta länkar som kan vara användbara. Maila gärna tips på bra länkar på respektive område så kan vi uppgradera regelbundet och förbättra hemsidan kontinuerligt. Missa inte att besöka vår gästbok och scanna gärna din dator i länkarna nedan.

Kolla brandväggen. Om du saknar anti-virussystem. Kontrollera dina hårddiskar. Symantec - Securitycheck.Till sidans topp !