VÄLKOMMEN TILL BESTÄLLNINGSSIDAN för Hans Andréns bok "Guds plan för den sista tiden", UPPLAGA 2 är slutsåld 220320.

Nu kan du beställa GUDS PLAN FÖR DEN SISTA TIDEN, upplaga 2. Priset är 193 kr. Anledningen till att boken blev lite dyrare än planerat beror på att tryckpappret blivit omkring 50 % dyrare i år. Böcker kommer enbart att levereras till de som betalar in i förväg. Observera att din betalning sker först efter det att vi samtalat via telefon och slutfört din beställning.

Du har två betalningsvägar, antingen via Swish-nummer 123 139 1408 eller via Bankgiro 891 - 6348. Emballagekostnad och portokostnad tillkommer beroende på hur många böcker du beställer och vilken leveranstyp du väljer.

Det är mycket viktigt att du anger namn, telefonnr, fullständig adress och mailadress när du bokar dina böcker så kontaktar jag dig. Alla beställningar följer jag upp via telefon.

Idag är 100 % inbokade och sålda. Om HERREN vill så kommer jag att trycka upp en NY upplaga senare, men bara om han berättar det för mig.

Upplaga 2 är idag 220320 slutsåld. En kompletterande upplaga kommer troligen ut senare i år eller år 2023. Detta är ett böneämne!
Du kan förhandsboka dina böcker i formuläret nedan inför en kommande tryckning.

  FYLL I FORMULÄRET NEDAN FÖR ATT BESTÄLLA DIN BOK ELLER DINA BÖCKER. Kontrollera att ditt mail inte fastnar i din Outbox.
Detta gäller särskilt när du sänder mail via formulär.
Fyll annars i hca53@hotmail.com och sänd manuellt i ditt mailprogram och sänd iväg din beställning. Missa inte då att ta med alla uppgifterna enligt formuläret nedan.

Boken kostar cirka 193 kr plus porto & emballage för 1 bok 62 kr och för 2 böcker 79 kr. Om du beställer två böckerfår du enbart betala för ETT PORTO och EN emballagekostnad.
Lämpligt om du vill ge bort en bok som gåva till en kär vän som är intresserad att förstå tiden för Jesu återkomst och vårt saliga hopp inför framtiden.

Alla böcker som beställs skall förskottsinbetalas innan böckerna kan sändas ut, men observera att först måste din beställning slutföras och avtalas med mig per telefon.

Har prövat lite olika betalningsvarianter under försäljningen av upplaga 1, men upptäckte då att förskottsinbetalningsmodellen fungerade bäst.
Hoppas du som läser detta har förståelse för betalningsmetoden.

Du har två betalningsvägar, antingen via Swish-nummer 123 139 1408 eller via Bankgiro 891 - 6348.

Kostnaderna fördelar sig så här:

1. Boken kostar cirka 193 kr.
2. Portokostnad och emballage för 1 bok 62 kr och beställer du två böcker är portot 79 kr inklusive emballage.
4. Totalkostnad 255 kr för 1 bok och för två böcker 465 kr inklusive porto.

Beställer du ett större antal böcker på en gång som skall sändas via post så får vi komma överens om priset via telefon.
Jag måste även undersöka frakt och emballagekostnaden. Förskottsinbetalningsförfarandet gäller dock som vanligt.

Du använder formuläret nedan och fyller i samtliga fält för Din beställning.

Uppgifterna markerade med stjärna är obligatoriska, men har du t.ex. inte någon mailadress så lämna raden tom.
För dig som använder någon form av MAC-dator så rekommenderar jag att du vid din beställning även noterar ner telefonnr och mail i kommentarrutan.
Om det skulle visa sig att formuläret inte är fullt kompatibelt mot just Din dator. Då ringer jag upp Dig om någon obligatorisk uppgift saknas.
Glöm inte att trycka på sändknappen när du har gjort klart din förhandsbokning nedan och tryck sedan på raderaknappen så dina inskrivna uppgifter försvinner från formuläret.

1. * För och efternamn.
2. * Gatuadress.
3. * Postnummer.
4. * Stad, ort.
5. * Ditt telefonnummer.
6. * Din mailadress.
7. * Bokexemplar.

Sänd din beställning direkt till mailadress: hca53@hotmail.com eller via formuläret nedan.
Du kan också göra en SMS-beställning direkt till tel. 076 - 9483 877, ange då fullständig namn, adress, telefonnummer och mailadress.
Alla beställningar kommer att lagras i mina datasystem så jag kommer att kontakta alla som beställt böcker i kronologisk ordning.

Du har två betalningsvägar, antingen via Swish-nummer 123 139 1408 eller via Bankgiro 891 - 6348.

Arbetsgången är att jag först kontaktar Dig per telefon som beställt böcker.

Då bekräftar du din beställning, gör din betalning och jag sänder Dig dina beställda böcker.

GUD VÄLSIGNE ER ALLA! JESUS KOMMER! LÅT OSS ALLA GÖRA OSS REDO INFÖR JESU ÅTERKOMST!


Ditt förnamn:
Ditt efternamn:
Gatuadress:
Postnummer:
Stad,ort:
Hemtelfonnummer:
Ditt mobilnummer:
Din mailadress:
Bokexemplar:
Hemsida (url):
Ditt ärende:
Kommentarer:


Mvh Hans Andrén.

Uppdaterad 2022-03-20.

Tillbaka till sidans topp. Till Fam Andréns hemsida.