B E FÖR SYRIEN !


Din förbön medverkar till en god utveckling i Syrien!

"Be, så skall ni få. Sök så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas. Ty den som ber, han får , och den som söker, han finner och för den som bultar skall dörren öppnas. Finns det någon bland er som ger sin son en sten när han ber om bröd eller ger honom en orm när han ber om en fisk? Om nu redan ni, som är onda, förstår att ge era barn goda gåvor, skall då inte er fader i himlen ge det som är gott åt dem som ber honom? Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. Det är vad lagen och profeterna säger." Matteusevangeliet 7:7-12.


Syriens kristna behöver vår hjälp!

Open Doors arbete i Syrien startade långt innan kriget bröt ut. Open Doors har etablerat ett nätverk för distribution av nödhjälpspaket bestående av mat, mediciner, kuddar, filtar, kokkärl, bestick, och bl.a. en familjebibel. Nu har många kristna i Syrien vaknat upp och insett sin roll som kyrka, men vi kristna i Sverige behöver hjälpa dem och uppmuntra dem att fortsätta arbetet, att förmedla social hjälp och stödja dem i försoningens tjänst. Syriens kristna har akuta behov just Nu!

* Genom att ge 750 kr till ett nödhjälppaket till en familj i Syrien på fyra personer som bl.a. innehåller mat som räcker en månad kan du göra skillnad.

* Genom att sätta in 450 kr på Open Doors konton nedan kan du underhålla en kristen medarbetare under en månad i uppgiften att träffa och lärjungaträna nykristna och sökare i grannländerna runt Syrien.

* Genom att sätta in 350 kr på Open Doors konton nedan kan du ge träning till en kristen barn- och ungdomsledare i uppgiften att hjälpa barn överleva kriget och samtidigt bygga framtiden kyrka i Syrien.

Sätt in din gåva på PG 90 03 05 - 4.

Sätt in din gåva på BG 900 - 3054.

Gå in på Open Doors hemsida för att få mer info. Jag uppmanar dig att börja prenumerera på tidskriften Open Doors!

Donera direkt din gåva via Open Doors.

Tillbaka till sidans topp. Till fam Andréns hemsida.