B E ! FÖR KANAL 10 ASIEN !


Be för framgång på alla plan !

"Be, så skall ni få. Sök så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas. Ty den som ber, han får , och den som söker, han finner och för den som bultar skall dörren öppnas. Finns det någon bland er som ger sin son en sten när han ber om bröd eller ger honom en orm när han ber om en fisk? Om nu redan ni, som är onda, förstår att ge era barn goda gåvor, skall då inte er fader i himlen ge det som är gott åt dem som ber honom? Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. Det är vad lagen och profeterna säger." Matteusevangeliet 7:7-12.


En dörr är Nu öppen till ett stort arbete för Kanal 10 i Asien. Människor från Spanien i väster till Japan i öster kommer att ha möjlighet att se tv-sändningarna.

Klicka här för att komma till Kanal 10 Sverige.

Kanal 10 Asien Facebook. Håll ner Ctrl-knappen så öppnas ett nytt fönster ovan.

Kanal 10 Asien YouTube. Håll ner Ctrl-knappen så öppnas ett nytt fönster ovan.

Nu går stafettpinnen vidare. Nu är det tid för oss i Skandinavien att göra det möjligt för miljontals hushåll även i Asien att höra evangeliet via tv.


Skandinavien har en historisk missionskallelse. Tusentals missionärer har genom åren sänts ut från våra nordiska länder, med uppdraget att sprida evangeliet till jordens yttersta gräns. Nu är det tid att inspireras av och återta det som våra länder en gång hade. Tisdagen den 5 februari år 2013 skrev ansvarig på Kanal 10 under ett avtal med det israeliska satellit-företaget Sat-link om att sända kristen tv via satelliten ABS1, som når stora delar av Asien och Mellanöstern. Sändningarna startar den 25 mars i år och kommer inledningsvis att vara på engelska.

Kanal 10 är väldigt glada över den här möjligheten som nu har öppnat sig. Överenskommelsen ger dom ett fantastiskt tillfälle att nå de allra folkrikaste delarna i världen med evangeliet. Sändningarna kan framöver göras tillgängliga på olika kabel tv-nät i Asien. Människor från Spanien i väster till Japan i öster kan via satellitmottagare som riktas mot satelliten se sändningarna från början. Samtidigt startar Kanal 10 upp ett produktionsbolag i staden Chennai i södra Indien. Produktionsbolaget kommer att ha inhemsk personal som inledningsvis tränas upp av medarbetare från Skandinavien.

Kostnaderna både för satellitsändningarna över Asien och tv-produktionen i Indien blir genom de avtal som Kanal 10 tecknat mycket gynsamma. De TV-kameror som kommer att användas har dessutom redan köpts in till ett mycket förmånligt pris. Tidigare stod de i Stortinget i Oslo. Personal från Kanal 10 Norge kommer på olika sätt att vara involverad i denna satsning på kristen TV i Asien. Personal reste redan den 10 februari till Indien för att under en dryg vecka hjälpa till med uppstarten av verksamheten i Chennai. En del program för Asien kommer också att produceras i Kanal 10:s studio på Bjerke i Oslo.

Nu går stafettpinnen vidare. Förutom att utveckla kvalitén och bredda programutbudet på Kanal 10 Sverige, är det nu tid för Kanal 10 i Skandinavien att göra det möjligt för miljontals hushåll även i Asien att höra evangeliet via tv. Det är dags att plocka upp missionskallelsen igen. Allting är en fantastisk möjlighet som Herren har öppnat för Kanal 10.

Du vill väl stå tillsammans med Kanal 10, i deras unika missionssatsning ?


Tillbaka till sidans topp. Till Fam Andréns hemsida.